Günlük Hırsızları Kamerada

Balıkesir'de 12 Eylül darbe davasının mağduru olarak Kenan Evren ve beraberindeki 12 Eylülcümler hakkında suç...

Balıkesir'de 12 Eylül darbe davasının mağduru olarak Kenan Evren ve beraberindeki 12 Eylülcümler hakkında suç duyurusunda bulunan Ahmet Ulu'nun mahkemeye delil olarak sunacağı darbe günlüklerinin devamının bulunduğu kayıtları çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.

Dün gece yarısı meydana gelen olayda Ahmet Ulu'ya ait işyerindeki güvenlik kameralarını etkisiz hale getirdikten sonra çalışma ofisindeki kişisel bilgisayarını çalan hırsızlar çevredeki işyerlerinden birine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiler. Görüntülerde 4 kişi olan şüpheliler yine Ahmet Ulu'ya ait iş yerinin mutfak bölümünden aldıkları kazanlara koydukları bilgisayarlar ile koşar adım kaçarken görülüyor. Hırsızlar birkaç saniye içinde gözden kayboluyorlar.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade veren Ahmet Ulu, şikayetçi belirterek hırsızların yakalanmasını istedi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık olayını aydınlatmaya çalışırken, olayla ilgili savcılık soruşturması devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: