GÜNTED Başkanlığı'na Abdulvahap Özbey Seçildi

Diyarbakır’da faaliyet gösteren Güneydoğu Teknik ve Akademik Elemanlar Derneği (GÜNTED)’nin Genel Kurulu'nda başkanlığa Abdulvahap Özbey...

Diyarbakır’da faaliyet gösteren Güneydoğu Teknik ve Akademik Elemanlar Derneği (GÜNTED)’nin Genel Kurulu'nda başkanlığa Abdulvahap Özbey seçildi.

Dernek binasında yapılan genel kuruldan sonra eski yönetim ve yeni yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Derneğin yeni yönetimi, kurucu üye ve eski Yönetim Kurulu Başkanı Sertip Dursun’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Dursun, bugüne kadar yapılan faaliyetleri anlattı. Dursun, bundan sonra da dernek tarafından organize edilecek faaliyetlere her türlü desteklerinin devam edeceğini belirterek, yeni yönetimin de aynı heyecan ve gayretle devam edeceklerinden emin olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Özbey ise eski yönetim kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Özbey, derneğin öncelikli kuruluş amacının, üyelerinin mesleki yeterliliklerini artırarak ekonomik, sosyal, kültürel, hukuki, demokratik hak ve menfaatlerini, adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek olduğunu kaydetti.

Özbey, bu amaç doğrultusunda yapılacak eğitim faaliyetleri ve projelerle hem kendi üyelerinin teknik yeterliliklerinin artırılacağı hem de teknik konularda, ülkenin sorunları ve çözümleri hususunda çevremizi ve özellikle hayata atılmaya hazırlanan her branştan üniversite öğrencilerini bilinçlendirerek, çağdaş, örnek bir sivil toplum kuruluşu olmak yolunda çalışacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz