Fenerbahçe haberleri ve son dakika transfer gelişmeleri

Futbolda yaz aylarının en hareketli gelişmeleri transfer sezonunda yaşanırken, Fenerbahçe haberleri arasında birçok yıldız isim bulunuyor. Günün Fenerbahçe haberlerinde dikkat çeken gelişme Milivojevic. Fenerbahçe transfer gelişmeleri sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırıyor.

Fenerbahçe yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek isterken, Fenerbahçe haberleri arasında birçok yıldız ismin transfer haberi bulunuyor. Fenerbahçe’de transfer gelişmeleri sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırıyor. Şu ana kadar Simon Kjaer, Şener Özbayraklı ve Fernandao’yu kadrosuna katan Fenerbahçe’nin transferde neler yapacağı büyük merak konusu. Yabancı sınırının genişlemesiyle yabancı futbolcu transferi yapması beklenen sarı-lacivertli ekipte en büyük hedef Milivojevic.

Fenerbahçe’de transferin yeni gözdesi Milivojevic. Vitor Pereira’nın geçtiğimiz sezon Olympiakos’tan öğrencisi Milivojevic, Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alıyor. Fanatik’in haberine göre, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe 5 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu. Yunan ekibinin ise pazarlıklara 7 milyon Euro’dan başladığı belirtildi. Kırmızı-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon Anderlecht’ten kiraladığı Milivojevic’i satın alma opsiyonunu kullanarak daha bu ay sadece 1.6 milyon Euro’ya (4.8 milyon TL) kadrosuna katmıştı.

Reklam
Reklam

Sırbistan Milli Takımı forması da giyen Luka Milivojevic, geçen sezon Olympiakos’ta oynadığı 40 maçta 6 gole imzasını attı. Gollerinin yanı sıra 4 asist de yapan Milivojevic; hırslı ve mücadeleci yapısıyla öne çıkıyor.

Anahtar Kelimeler: