Günün Mobil Uygulaması: Send It

Her telefonda mevcut olan kısa mesaj servislerinin yani SMS’lerin devrinin sona erdiğini düşünüyor olabilirsiniz fakat bu durum yeni çıkan bir uygulama ile değişecek gibi görünüyor.

Göndermek istediğimiz bir şey olduğu zaman başvurduğumuz yollardan biri Whatsapp benzeri yazılımlar, diğeri ise telefonunun Bluetooth özelliği oluyor.

Ancak iOS yüklü bir cihaz ile Bluetooth kullanarak gönderim yapmak istediğiniz farklı bir işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa gönderme yapamıyorsunuz. Whatsapp benzeri yazılımlarda ise ekstradan bir hesap açmanız veya bir profil oluşturmanız gerekiyor. İşte Send It’ in farkı da burada!

Send It adlı uygulama her telefonda mevcut olan SMS’in işlevselliğini biraz daha arttırarak, telefonunuzun markası ne olursa olsun göndermek istediğiniz ne varsa kolayca göndermenizi sağlıyor. Yapmanız gerekenler çok basit; ilk önce göndermek istediğiniz resmi, dokümanı veya videoyu seçiyorsunuz. Bunun ardından rehberinizden göndereceğiniz kişiyi seçip, eğer eklemek istediğiniz bir yazı varsa onu da ekleyip gönder tuşuna basıyorsunuz.
Uygulama gönderdiğiniz dosyayı Google Drive hesabına yüklüyor ve SMS’e onu yükleyebileceğiniz bir link veriyor. Ücretsiz olan bu Send It, tek seferde en fazla 10mb’lık gönderim yapmanıza izin veriyor. Eğer daha fazla boyut istiyorsanız Pro sürümünü alabilirsiniz.

Reklam
Reklam

[**

**](http://www.appdunyasi.com/send-it/)

Anahtar Kelimeler: