Günün Mobil Uygulaması: Sooner- To do List

Günlük hayatta yapmamız gereken birçok iş oluyor ve bunları düzenlemek, planlamak ve hatta hatırlamak bile zor olabiliyor.

İşte böyle durumlarda To-do-list, yapılacaklar listesi ya da planlayıcı tarzı uygulamalar bizlere büyük kolaylık sağlıyor. Eğer siz de akıllı telefonunuzdan kullanabileceğiniz benzer bir yazılım denemek isterseniz yazımıza bakabilirsiniz.

Sooner: To do List iOS işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş ve şık tasarımıyla dikkat çeken bir planlayıcı. Sürükle bırak mantığı ile çalışan, kullanımı bir hayli kolay olan bu uygulama ile hızlı bir şekilde yapmanız gerekenlere yönelik listeler oluşturabiliyorsunuz.

Reklam
Reklam

İş planı yaparken ya da proje hazırlarken ekibinizle takım haline çalışmanıza olanak veren bu uygulama kişiselleştirebilir olmasıyla da büyük beğeni topluyor. Örneğin, hazırladığınız bir proje üzerinde farklı renkler veya arkaplanlar kullanabiliyorsunuz.

Bunlara ek olarak, yakın bir zamanda yapmanız gereken bir iş varsa uygulama bunu size hatırlatıyor. İster o gün isterseniz de belirlediğiniz günlerde size onu hatırlatmasını sağlayabilirsiniz. iCal ile senkronize çalışan Sooner: To-do-list 1.19 dolarlık fiyat etiketine sahip.