Güral Şirketler Grubu Gediz'de Enerji Ve Seracılık Yatırımı Yapıyor

Kütahya Güral Şirketler Gurubu, Gediz İlçesi'nde yapmayı planladığı Enerji ve Seracılık yatırımı için çalışmalara başladı.Gediz...

Kütahya Güral Şirketler Gurubu, Gediz İlçesi'nde yapmayı planladığı Enerji ve Seracılık yatırımı için çalışmalara başladı.

Gediz İlçesi'ne Ilıca Kaplıcası bölgesinde Çeltikçi Göleti yakınında Güral Şirket Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, Genel Müdür M. Naci Pekcan ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Eski Başkanı ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Üyesi Mustafa Dönmez tarafından temeli atılan tesislerin en kısa sürede tamamlanarak faaliyete geçirileceği bildirildi.

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Üyesi Mustafa Dönmez, Sondaj çalışmalarına başlayan şirketin tahminen 1300-1700 metre derinlik aralığında 130 derece sıcak su kaynağına ulaşılmasını hedeflediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Üyesi Mustafa Dönmez, elde edilecek olan sıcak sudan elektrik üretileceğini ve ayrıca seracılık yapılabileceğini ifade ederek, "Güral Ailesinin ilçemizde gerçekleştirmeye başladığı bu yatırımının yöremize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz