Gürateş'ten 2 gündür haber alınamıyor

F.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi doktorlarından kadın doğum uzmanı Doç.Dr. Bilgin Gürateşten 2 gündür haber alınamıyor.

Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görev yapan kadın doğum uzmanı Doç. Dr. Bilgin Gürateş, önceki gün saat 21.00de girmesi gereken bir ameliyata girmeyince aranmaya başlandı. Hastanedeki doktorların telefonla aradığı Doç. Dr. Gürateşe ulaşılamayınca, yakınlarına haber verildi. Bekar olan Doç. Dr. Bilgin Gürateş`in yalnız yaşadığı evine gidip, uzun süre kapıyı çalan yakınları, kapıların açılmaması üzerine bu kez polise başvurdu.

Polis, yakınlarıyla birlikte girdiği Doç. Dr. Gürateşin evinde yaptığı detaylı incelemde, herhangi bir bulguya ulaşmayınca, çevresindeki bir işyelerinin güvenlik kamerasını incelemeye aldı. İncelemede Doç. Dr. Gürateşın özel otomobilinin, dün saat 10.30da beyaz montlu bir kişi tarafından evinin önüne getirilip bırakıldığı belirledi. Otomobili bırakan kişi, daha sonra kendisini bekleyen bir başka otomobille Doç. Dr. Gürateşın evinin önünden ayrılıyor.

Reklam
Reklam

Polis, güvenlik kamerasında otomobili bırakan şahısa ulaşmaya çalışırken, diğer yandan da Doç. Dr. Gürateş`in izini bulmaya çalışıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: