Gurbetçi Futbolcu Ferhat Poyraz Adanaspor’da

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Belçika’nın Prosaccer takımında forma giyen Ferhat Poyraz ile 4 yıllık...

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Belçika’nın Prosaccer takımında forma giyen Ferhat Poyraz ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
İlkem Özkaynak’ın sakatlığının ardından sol beke oyuncu arayan Adanaspor, 19 yaşındaki gurbetçi oyuncu Ferhat Poyraz ile anlaştı. Kendisini turuncu - beyazlı renklere bağlayan imzayı atan genç oyuncunun hafta başından itibaren takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı açıklandı.

Yeni transfer Ferhat Poyraz Türkiye’de futbol oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyledi. Adanaspor’da kalıcı olmak istediğini kaydeden Poyraz, "Adanaspor’a geldiğimi için çok mutlu ve heyecanlıyım. Çok çalışarak takımın değişmezlerinden olmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: