Gurbetçi Kartallar Fulya’da

Beşiktaş'ın Hollanda Futbol Okulu'nda eğitim gören yetenekli gençler A2 Takımı ile idmana çıktı.Hollanda’da bulunan Futbol...

Beşiktaş'ın Hollanda Futbol Okulu'nda eğitim gören yetenekli gençler A2 Takımı ile idmana çıktı.
Hollanda’da bulunan Futbol Okulları'nda eğitim gören Muharrem Çiçek, Emir Cannaz ve Bünyamin Uçankaya yetenekleri sayesinde altyapı hocalarının dikkatini çekmeyi başardı.
Hafta başından itibaren A2 Takımı ile idmanlara çıkan gençler ve Beşiktaş Spor Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, kulübün resmi internet sitesine görüşlerini aktardı.
Genç futbolcuların, burada oldukları için çok mutlu oldukları ve hocaların ilgilerinden dolayı teşekkür ettikleri belirtildi.
Beşiktaş Spor Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak ise, gençlerin çok yetenekli ve ahlaklı olduğunu söylerken şunları belirtti:
"Hafta başında gençler A2 Takımı ile idmanlara çıkmaya başladılar. Her şey iyi gidiyor, umut ediyoruz ki hem onları hem de diğer futbol okullarımızdaki yetenekli gençleri Beşiktaş Altyapısına kazandıracağız."
Genç futbolcular hafta sonuna kadar BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde A2 Takımı ile idmanlara çıkmaya devam edecekler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz