Gurbetçiler, bayram sabahı havalimanında mağdur oldu

Kurban bayramını yaşadıkları Almanya'da karşılamak için sabahın erken saatlerinde yola koyulan gurbetçiler, istedikleri saatte uçak...

Kurban bayramını yaşadıkları Almanya'da karşılamak için sabahın erken saatlerinde yola koyulan gurbetçiler, istedikleri saatte uçak bulamayınca mağdur oldu.
Atatürk Havalimanı'nda, bir seyahat şirketinden saat 07.05'de Düseldorf'a gitmek için önceden bilet alan 150 kadar yolcu, belirtilen saatte uçak olmadığını öğrenince şaşkına döndü. Sabah erken saatlerde aralarında çocukların da bulunduğu yolcular, havalimanına geldi. Gurbetçiler, dış hat terminalindeki ilgili tur şirketinin ofisinde hiçbir görevli olmadığını gördü. Sonra yolcular ofis camına yapıştırılmış, “Bugün saat 07.05’te yapılması planlanan İstanbul-Düseldorf seferi saat 16.45’e ertelenmiştir.” yazısını okudu.
Ne yapacaklarını bilemeyen gurbetçilerden Adem Balcı, Süreyya Helvacı ve Nihat Elmas, ortada uçak olmadığı gibi hiçbir yetkiliye ulaşamadıklarını ve mağdur edildiklerinden şikayet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz