Gurbetçilerden Engellilere Destek

Almanya Türk Aileler Birliği ve Pınarbaşı Belediyesince satın alınan araç ve gereçler, ilçede yaşayan engellilere dağıtıldı.

Almanya Türk Aileler Birliği ve Pınarbaşı Belediyesince satın alınan araç ve gereçler, ilçede yaşayan engellilere dağıtıldı.

Belediye Başkanı Dursun Ataş, Pınarbaşı Düğün Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların tekerlekli sandalye, yatak gibi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yaklaşık bir yıldır çalıştıklarını söyledi.

Türk Aileler Birliği gönüllülerinin desteğiyle hedeflerine ulaştıklarını ifade eden Ataş, "Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatlarında daha rahat hareket etmeleri için böyle bir çalışma yaptık. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi engellilere 7 akülü araç, 30 tekerlekli sandalye, 14 tuvalet sandalyesi ve 4 hasta yatağı hediye edildi.

Programa, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP İl Başkanı Mete Eke, Almanya Türk Aileler Birliği Başkan Yardımcısı Dursun Karabel ve gurbetçi iş adamları katıldı.

Muhabir: Murat Peker / Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz