Gürcistan Başkonsolosu Asashvılı, Trabzon Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Iraklıs Asashvılı, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti....

Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Iraklıs Asashvılı, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkonsolos Asashvılı’ye yeni görevinde başarılan dileyen Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Asashvılı ile görev süresi içerisinde uyumlu bir çalışma sergileyeceğiz. Kendilerine şehrimize ‘hoş geldin’ diyor yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Başkonsolos Asashvılı de, Trabzon'u kendi memleketi gibi gördüğünü ifade etti. Asashvılı, şöyle konuştu: "Ben Trabzon’a 3 yıl önce gelmiştim. O günden bugüne bu şehirde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. 3 yıl öncesinde de güzel olan bir şehirdi, şimdi çok daha güzel bir şehir oldu."

Reklam
Reklam

Trabzon’u ve bölgeyi çok iyi tanıdığını ifade eden Asashvılı, "Kendimi Trabzon’da evimdeymişim gibi hissediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: