Gürcistan Milli Takımı İle Hazırlık Maçı...

Buz Hokeyi Süper Ligi’nde mücadele eden Erzurum Gençlikspor Büyük Erkek Buz Hokeyi takımı, hazırlık maçında...

Buz Hokeyi Süper Ligi’nde mücadele eden Erzurum Gençlikspor Büyük Erkek Buz Hokeyi takımı, hazırlık maçında Gürcistan Buz Hokeyi Milli Takımı'na 4-2 yenildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait 3 bin kişilik Buz Hokeyi Salonu'nda oynanan maçta Erzurum Gençlik Spor Kulübü, ilk periyodu 1-0 önde kapattı.

Maçın 2. periyodu da ev sahibi takımın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 3. periyoduna iyi başlayan Gürcistan Milli Takımı, bu periyotta 3 gol bularak maçı 4-2 kazandı. Geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçta rakibine fark atan Gençlikspor Kulübü rakibini hırslandırdı. Gürcistan Buz Hokeyi Milli takımının oyuncuları maçta oldukça hırçın ve hırslı gözükürken, sert oyunları ile de Gençlikspor’un bazı oyuncularını sakatladı. Gergin geçen maçı Erzurum’un bayan buz hokeyi hakemlerinden Leyla Yılmaz ile Ela Kara yönetti.

Reklam
Reklam

BİZİM HEDEFİMİZ SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nden gelen ve iki yıldır Gençlik Spor Kulübü’nün çalıştıran Mc. Adams Keith’in yardımcılığını yapan Gençlikspor Kulübü’nün Erzurumlu Antrenörü İkram Çintimar, Gürcistan ile oynadıkları hazırlık maçının değerlendirmesini yaptı. Çintimar, Gürcistan Buz Hokeyi Milli Takımı ile 15 gündür ortak kamp yaptıklarını söyledi. Çintimar, “Bizim esas hedefimiz ve amacımız Buz Hokeyi Süper Ligi’nde şampiyon olmak” dedi.

Takımının süper lige hazırlandığını ifade eden Çintimar, "Gürcistan ile yaptığımız maçlar bizim için çok iyi oldu. Maçlar inişli çıkışlı oluyor. Bir gün biz kazanıyoruz, bir gün onlar kazanıyor. Ama süper lig havasında maçlar oluyor. Kapanan takımlara karşı gol atmak zor oluyor" dedi. Karşılaşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Narmanspor Asbaşkanı Erdal Karahan’da izledi. Maça ilgi gösteren Zafer Lömenler yönetimindeki Dadaşlar Grubu Taraftar Topluluğu da maç boyunca Gençlikspor ve Erzurum lehine tezahürat yaparak Erzurum ekibine destek verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: