Gürcistan ve Türk üniversiteleri basketbol maçında karşı karşıya geldi

Gürcistan, Tiflis Tıp Fakültesi Üniversitesi Basketbol Takımı, Rize'de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Basketbol Takımı ile...

Gürcistan, Tiflis Tıp Fakültesi Üniversitesi Basketbol Takımı, Rize'de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Basketbol Takımı ile özel maç yaptı.

Rize Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz'ın davetlisi olarak Rize'de bulunan Gürcistan Tiflis Tıp Fakültesi Üniversitesi Basketbol Takımı'nın Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) basketbol takımı ile dostluk maçı yaptığı belirtildi.

Maçı Gürcistan ekibinin 102 - 59 kazandığı ifade edilen açıklamada, maçın ardından iki takım teknik ekip ve oyuncularının Rize Üniversitesi yetkilileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz