Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Kalandze,Rize Belediye Başkanı Bakırcı'yı Ziyaret Etti

Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Paata Kalandze, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaret etti.

Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Paata Kalandze, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaret etti.

Trabzon'a yeni atanan Başkonsolos Kalandze, Rize'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Doğası ve çayı ile meşhur olan Rize'de bulunmam benim için çok büyük bir mutluluk. Kendimi Rize ve Rize halkının dostu olarak görüyorum" dedi.

Belediye Başkanı Bakırcı ise Rize'nin Gürcistan ile olan ilişkilerinin yıllar öncesine dayandığını belirterek, "Gürcistan da bizim için çok önemli. Umuyorum ilişkilerimiz gelişir, güç kazanır ve çok daha üst seviyelere taşınır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyaret anısına Başkonsolos Kalandze, Başkan Bakırcı'ya el yapımı ve işlemeli bir çömlek hediye etti. Başkan Bakırcı ise Başkonsolos Kalandze'ye Rize bezi ve çay hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: