Güre Belediyesi rotasını play-off’a çevirdi

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) A Grubu’nun ikincisi Güre Belediyesi, galibiyet serisini 17’ye çıkartırken,...

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) A Grubu’nun ikincisi Güre Belediyesi, galibiyet serisini 17’ye çıkartırken, play-off için hazırlıklara da başladı.

Son 17 maçında 17 galibiyet alan Güre Belediyesi’nin Fahri Başkanı Kamil Saka tesisleşme hamlelerini tamamladıklarını ve TKBL’de mücadele etmek istediklerini söyledi.

Kulübün Fahri Başkanı Kamil Saka, kadın basketboluna uzun süredir kucak açan bir kulüp olduklarını belirterek, “Şu anda hem Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) hem de TKB2L’de forma giyen bir çok sporcu kulübümüz için terini akıtmış aynı zamanda Beşiktaş, Botaş, İstanbul Üniversitesi gibi kulüplerde çalışan antrenörler de Güre Belediyesi’nde geçmişte görev yapmıştı. Bizim için önemli olan tesisleşme hamlelerini tamamladık, kendi spor salonunu ve oyuncularımızın konakladığı 4 yıldız ayarında bir de oteli kullanıma açtık. TKBL’de oynamak ve bunu bu genç oyuncularla başarmak bizi şehir olarak çok mutlu edecek ve biz bunun alt yapısını hazırladık. Artık play-off maçlarını bekliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Antrenör Ekin Baş ise “Genç ama savaşan bir takım yarattık, izleyenlere keyif veren bir basketbol oynadığımızı düşünüyorum. Tabi ki zaman zaman genç oyuncularla kurulu olmanın dezavantajlarını yaşıyoruz ama onlarla beraber mücadele etmek başarının değerini bir kat daha arttırıyor.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: