Güreş:

ÇORUM (A.A) - Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları'nın Çorum ayağı başladı.

ÇORUM (A.A) - Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları'nın Çorum ayağı başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda başlayan müsabakalarda 14 ilden 34 kulüp ve 174 sporcu katılıyor. İki gün sürecek müsabakalarda dereceye giren sporcuların Mart ayında Kayseri'de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'na katılacakları öğrenildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, idareci, antrenör ve sporcularla birlikte toplam 250 kişiyi kentte misafir ettiklerini belirterek, şampiyonanın Çorum'un tanıtımına katkı yapacağına inandıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Müsabakaların yarın sona ereceğini ifade eden Eğer, "Buradaki müsabakalarda dereceye giren sporcular Türkiye şampiyonalarına katılacaklar. İlimiz için güzel bir organizasyon. En iyi şekilde ev sahipliği yapacağız" diye konuştu.

Gün boyu süren müsabakalarda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlenirken kilolarında derece elde eden sporcular şöyle:

50 Kilo

  1. Yasin Karadaşlı (Ankara)

  2. Alparslan Köprülü (Kastamonu)

  3. Bayhan Demir (Ordu), Halil İbrahim Temur (Konya)

    60 Kilo

  4. Orhan Çelik (Ankara)

  5. Erol Demir (Ankara)

  6. Ufuk Vural (Ankara), Hasan Sarıtaş (İstanbul)

    74 Kilo

  7. İsmail Ergan (İstanbul)

  8. Barbaros Ali Kılavuz (Niğde)

  9. Yunus Mansur Gümüş (İstanbul), Musa Tokmak (İstanbul)

    96 Kilo

  10. Yunus Emre Topçu (Ankara)

  11. Yasin Aydın (İstanbul)

  12. Ali Ulvi Çetin (İstanbul), Mahmut Çöl (Yozgat)

    Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz