Güreş

 Antalya'da düzenlenecek "Uluslararası Zafer Turnuvası'nda" Türkiye'yi temsil edecek yıldız güreşçiler, Kemer'de kamp yapıyor.

Antalya'da düzenlenecek "Uluslararası Zafer Turnuvası'nda" Türkiye'yi temsil edecek yıldız güreşçiler, Kemer'de kamp yapıyor. Kemer Rose Otel'de 150 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen hazırlık kampında milli güreşçiler kondisyon, güç, denge hareketleri çalışıyor. Yıldız kızlar ile grekoromen ve serbest stil yıldız erkekler kategorilerinde organize edilecek Uluslararası Zafer Turnuvası'nda mindere çıkacak sporcular, 19 gün boyunca teknik direktörleri ve antrenörleri eşliğinde çalışmalarını sürdürecek. Türkiye Milli Takım antrenörü İsmail Tor, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp dönemine girdiklerini, yoğun bir çalışma programlarının olduğunu söyledi. Türkiye Güreş Federasyonunun kendilerine verdiği yetki doğrultusunda Kemer'de antrenmanlara başladıklarını ifade eden Tor, Antalya'da 11-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "Uluslararası Zafer Turnuvası"na hazırlandıklarını bildirdi. Tor, "Antrenmanlarda genel olarak kuvvet, teknik, kondisyon çalışmaları yapıyoruz. Geçen yıl yakaladığımız başarının fazlasını elde etmek istiyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Grekoromen takımı da burada. Aynı zamanda Avrupa, dünya ve gençler şampiyonalarında başarılı olmak istiyoruz" dedi. Federasyon başkanları Hamza Yerlikaya'nın her türlü desteği verdiğini dile getiren Tor, "Dünya sıralamasında yıldızlarda yerimiz değişiyor. Amacımız yıldızları büyüklere adapte etmek. Büyüklere geçen çocukların da yavaş yavaş başarılı olacağına inanıyoruz. İnşallah buradan olimpiyatlara katılacak çocuklarımız çıkacaktır" diye konuştu. Kamp çalışmaları, 10 Nisan Perşembe günü sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: