Güreş Antrenörü Hasan Özdemir, Yılın Antrenör Adayı

Malatyalı Güreş Antrenörü Hasan Özdemir’in yılın antrenörü olmaya aday olduğu bildirildi.Türkiye'nin Uluslararası Güreş Sitesi’nin açtığı...

Malatyalı Güreş Antrenörü Hasan Özdemir’in yılın antrenörü olmaya aday olduğu bildirildi.

Türkiye'nin Uluslararası Güreş Sitesi’nin açtığı (www.turkeywrestling.com) yılın antrenörü olmaya adaylık için başvurusunu yapan Güreş Antrenörü Hasan Özdemir, sadece sporcunun sportif gelişimini sağlamak değil, sporcunun tüm ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparak, sporculuğun ve antrenör ilişkisinin önemine vurgu yaptı.

Malatya Belediyespor Güreş Antrenörü Özdemir, 50 dönümlük bahçesinde dünyanın en iyi kayısılarını üretiyor. Her yıl sporcularına verdiği önemli desteklerle dikkatleri üzerine çeken Özdemir, bu yıl da ürettiği kayısılarının tamamını, yaklaşık 50 ton kayısıyı güreşçilerine bağışladı.

Reklam
Reklam

Veteranlar Dünya Şampiyonası’nda 3 yıldır Türkiye’yi temsil eden Hasan Özdemir, halen spora devam ediyor.

Özdemir, güreşi ve güreşçi yetiştirmeyi maddi çıkarımlar gözetmeyerek yaptığını belirterek, yaptığı işten en çok zevk alan antrenör olduğunu açıkladı.

Öte yandan, Hasan Özdemir yetiştirdiği sporculardan 6'sının büyük kulüplere gönderdiğini, 19 sporcusunun üniversitelerde eğitimini kazandığını, 13 sporcusunun millilik unvanı aldığını söyleyerek sporcularına desteğinin devam edeceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: