Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya Ceyhan’da

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Ceyhan Belediyespor Güreş Şubesi’nin yöneticileriyle ve sporcularla bir araya...

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Ceyhan Belediyespor Güreş Şubesi’nin yöneticileriyle ve sporcularla bir araya geldi.

Ceyhan Spor Salonu’ndaki ziyarette, Belediyespor Güreş Sorumlusu Mehmet Sırkıntı, Yıldız Milliler Güreş Antrenörü Erdoğan Akkuş ve güreşçiler de hazır bulundu.

Federasyon Başkanı Yerlikaya, yeni bir yönetimle işbaşına geldiklerini belirterek, "Güreşe gönül veren herkese destek olacağız. Ata sporumuz olan güreşi, hak ettiği yere getirmek için el birliği ile çalışacağız. Ceyhan Belediyespor Türkiye’deki güzide kulüplerimizden birisi. Alt yapısıyla, A takımıyla mücadele ediyorlar. Başta yönetim kurulu üyemiz olan Başkan Hüseyin Sözlü olmak üzere, antrenörlerini ve sporcularını kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Ceyhan’da Şan Kebap Salonu’nda Adana Kebabı yiyen Federasyon Başkanı Yerlikaya’ya Osmaniye Gençlik Spor il Müdürü Ökkeş Demir, Osmaniye Güreş İl Temsilcisi Rıza Yıldırım ve Güreş Federasyonu Delegesi Hayati Uyar da eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: