Güreş Milli Takımları Finlandiya'ya gitti

İSTANBUL (A.A) - 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na tüm sıkletlerde katılmak isteyen Türk Güreş Milli Takımları, bu amaçla 5-6 Mayıs'ta Finlandiya'nın

İSTANBUL (A.A) - 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na tüm sıkletlerde katılmak isteyen Türk Güreş Milli Takımları, bu amaçla 5-6 Mayıs'ta Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yapılacak kota müsabakaları için bu ülkeye gitti.

Olimpiyat Oyunları için son kotaları da almak isteyen Güreş Milli Takımları, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker'in başkanlığında, idareciler, hakemler, antrenörler ve sporculardan oluşan bir kafile ile sabah İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan hareket etti.

Finlandiya'daki turnuva, 4 Mayıs Cuma günü serbest stil müsabakaları ile başlayacak, bayan ve grekoromen stil müsabakaları ile sona erecek. Türkiye, Finlandiya'daki müsabakalarda serbest stilde 60, 66, 74 kilolarda, grekoromen stilde 66 kiloda, bayanlarda ise 48, 55 ve 72 kilolarda olimpiyat vizesi almak için mücadele edecek.

Reklam
Reklam

Olimpiyat vizesi arayacak milli takım kafilesinde şu sporcular yer alıyor:

Grekoromen Stil

66 kilo: Atakan Yüksel

Serbest Stil

60 kilo: Selahattin Kılıçsallayan, 66 kilo: Ramazan Şahin, 74 kilo: Batuhan Demirçin

Bayanlar

48 kilo: Sümeyye Sezer, 55 kilo: Bedia Gün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: