Güreşçiler Demre'den Beş Madalya İle Döndüler

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Halk Eğitim Merkezi güreşçileri, Demre’de yapılan yağlı pehlivan güreşlerinde kürsüye çıktılar.Antrenör Muhammet...

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Halk Eğitim Merkezi güreşçileri, Demre’de yapılan yağlı pehlivan güreşlerinde kürsüye çıktılar.

Antrenör Muhammet Sarıcalar gözetiminde Demre’de Korkuteli’yi temsil eden güreşçiler 5 madalya kazanarak Korkuteli’nin gururu oldular. Murat Yılmazlar ile Ramazan Yıldırım birinci olarak altın madalya kazanırken, Kemal Yılmazlar ile Fahri Kurtoğlu ikinci olarak gümüş madalya, Recep Tomaç bronz madalya kazandı.

Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Harun Topay, ilçeyi Demre’de başarı ile temsil eden güreşçileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Güreşçilerin antrenörlüğünü yapan Muhammet Sarıcalar ise, Halk Eğitim Müdürlüğü yetkililerine gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: