Güreşçiler, Malatya Valisi Şahin'i Ziyaret Etti

Güreş Federasyonu Malatya İl Temciliği üyeleri ve hakemler, Malatya Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti.

Güreş Federasyonu Malatya İl Temciliği üyeleri ve hakemler, Malatya Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti.

Güreş Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan ile uluslararası güreş hakemlerden Mehmet Ali Danacı, ziyarette, Şahin'i Malatya'da yarın başlayacak Gençler Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası müsabakalarına davet etti.

Aslan, müsabakaların yarın Atatürk Spor Salonu'nda başlayacağını belirterek, Malatya, Manisa ve Çorum bölge merkezlerinde yapılacak Gençler Grekoromen Güreş Grup şampiyonasında, kilolarında ilk 10'a girecek sporcuların, Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde edeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Güreşçilerimize başarılar diliyor, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Böyle bir şampiyonanın da ilimizde yapılıyor olması hem ilimizin tanıtımı açısından hem de gençlerimizin bu tür etkinlikler içerisinde yer almış olmasından dolayı bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir" diye konuştu.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: