Gürhan'dan Aragones'e mesaj!

Fenerbahçeli futbolcu Gürhan Gürsoy, Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor ile deplasmanda yapacakları sezonun ilk maçını kazanacaklarına inandığını belirterek, "Alnımızın akıyla bu maçtan galip çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Gürhan Gürsoy, FBTV'ye yaptığı ve kulübün internet sitesinde de yer alan açıklamasında, geçen hafta yaşadığı sakatlığın tamamıyla geçtiğini ve görev verilmesi durumunda hazır olduğunu bildirdi.

Takımda iyi bir uyum oluştuğuna dikkati çeken Gürsoy, Gaziantepspor ve FK Partizan maçları ve çalışmalarını şöyle değerlendirdi:

Reklam
Reklam

"Şu anda durumun gayet iyi. Hiçbir ağrı hissetmiyorum yalnızca benim için idmanlara katılamamam bir dezavantaj oldu. Fakat Gaziantepspor maçına hazır bir şekilde çıkacağım. Gaziantepspor maçında öncelikli hedefimiz elbetteki 3 puan. Bizim takımımız her zaman galibiyeti hedefleyen bir takım. Gaziantep çok güçlü bir takım ve zor bir maç olacak. Ama alnımızın akıyla bu maçtan galip çıkacağımıza inanıyorum.

Daha sonrada kendi seyircimiz önünde Partizan karşısına çıkacağız. Arka arkaya zorlu maçlar oynayacağız. Dışarıda 2-2 biten bir sonuç vardı. Bizim için avantajlı bir skor oldu. Burada da kendi seyircimiz önünde iyi bir sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum.

Aslında baktığımız zaman futbolun dili birdir. Hem eski hem de yeni oyuncular hep birlikte, takımda tam bir uyum oluşturdu. Tam olarak hazır olduğumuz söylenemez fakat durumumuz şu anda çok iyi. 3-4 maç daha oynadıktan sonra, tam anlamıyla hazır olacağımızı düşünüyorum."