Gürkan’dan Başkan Öztürk’e ziyaret

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Zeki Gürkan, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Prof. Dr. Öztürk, Emniyet Müdürü Gürkan’ı belediye başkan yardımcılarıyla birlikte hizmet binası protokol kapısında karşıladı.

Göreve yeni başlaması nedeniyle tanışma ziyaretleri gerçekleştiren Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ı makamında ağırlayan Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Sizin gibi tecrübeli bir ismin şehrimize çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Çalışmalarınızda kurumsal olarak her türden katkı yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Adana’da göreve yeni başlamasına rağmen gerek kamuoyu gerekse bürokrasi tarafından oldukça sıcak karşılandığını ifade ederek, “Adana geçmişten günümüze her açıdan önemli bir şehirdir. Böylesi bir şehre hizmet edecek olmaktan dolayı kendimi son derece şanslı kabul ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: