Gürle Ve Kayapınar, Manisa’daki Değişime Dahil Oluyor

Manisa Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, Gürle ve Kayapınar köylerini ziyaret etti.Belediye Başkan Vekili Açıkdil,...

Manisa Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, Gürle ve Kayapınar köylerini ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Açıkdil, ilk olarak Gürle'de köy sakinleriyle bir araya geldi. Gürle Köyü Muhtarı Hasan Bardak, Kayapınar Köyü Muhtarı Muharrem Yıldız ve vatandaşlarla köy kıraathanesinde bir araya gelen Açıkdil, köylülerin taleplerini dinledi. Gürle’nin piknik ve mesire alanı olarak Manisa ve çevre illerin gözdesi konumunda olduğunu belirten Gürle Köyü Muhtarı Hasan Bardak, “Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte piknikçiler yoğun olarak köyümüzü tercih ediyor. Bunların ihtiyaçlarını karşılayacak çöp konteyneri ve tuvalet talebimiz var” dedi. Muhtar Hasan Bardak, ayrıca köy yolunun yetersiz kaldığını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

“DEĞİŞİME KÖYLERİMİZ DE DAHİL EDİLECEK”

Gürle Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından köylülerle birlikte köyde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Mimar Azmi Açıkdil, talepleri tek tek not etti. Gürle Camii’nin düzenlenmesi, piknik alanına tuvalet yapılması ve oyun grupları ile ilgili hemen çalışma başlatılacağının müjdesini veren Açıkdil, “Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen köy ve beldelerimize 57 mahallemize olduğu gibi eşit hizmeti götüreceğiz. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de bu konuda hassasiyet gösteriyor. Manisa’daki başlattığımız değişime köylerimizi de dahil edeceğiz” diye konuştu.

KAYAPINAR’DA DEV ALTYAPI YATIRIMI

Gürle ziyaretinin ardından Manisa Belediyesi’nin 5 milyon TL’lik yatırım atağı başlattığı Kayapınar Köyü’nde de incelemelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Mimar Azmi Açıkdil, Kayapınar Köyü Muhtarı Muharrem Yıldız’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kayapınar’ı yağmur suyu drenaj, kanalizasyon hattı, kaldırım, bordür ve son olarak da asfaltlama yaparak kent merkeziyle eşit hale getireceklerini belirten Başkan Vekili Açıkdil, “Toplam 3,2 kilometreyi bulacak bu çalışmamız. Aşağı yukarı 5 trilyonu bulacak bu yatırımımızla, buralardaki kötü görüntü ortadan kalkacak. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Kayapınar da yepyeni ve modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: