Gürleyik’in Öğretmen Sorunu Çözülüyor

Muğla’nın Dalman ilçesine bağlı Gürleyik İlköğretim Okulu öğrenci velileri okulda kadrolu öğretmen olmaması yüzüden isyan...

Muğla’nın Dalman ilçesine bağlı Gürleyik İlköğretim Okulu öğrenci velileri okulda kadrolu öğretmen olmaması yüzüden isyan etmiş ve Dalaman Milli Eğitim Müdürünü istifaya davet etmişti. Bu haber üzerine Köye ve okula ziyaret eden Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Veliler ile görüştü. Köylülerin isteklerini dinleyen Kaymakam Yılmaz Şimşek, Öğretmen ihtiyacının kısa sürede giderileceğini söyledi.

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek konu hakkında yaptığı açıklamada, “Gürleyik Köyüne giderek velilerle görüştük, görüşmelerimiz olumlu geçti velilerimiz çocuklarını okula gönderiyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan görüşmeler sonrasında gerekli yazışmaların yapıldığını ilerleyen günlerde de konu ile ilgili de kamuoyunu bilgilendireceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: