Güroymak Devlet Hastanesi, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek

Güroymak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cemalettin Ünal,hastanenin döner sermayesiyle birçok yenilik ve tadilat yaptıklarını, bununla...

Güroymak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cemalettin Ünal,hastanenin döner sermayesiyle birçok yenilik ve tadilat yaptıklarını, bununla hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Yapılan tadilat çalışmalarından sonra önceden 5 kişilik olan yatan hasta odalarını 1 kişilik ve 2 kişiliğe indirdiklerini anlatan Başhekim Ünal, hastanelerde nadir bulunan bir ilke imza atarak servislerde hastaların hizmetine sundukları mutfaklarda hastaların hem çay yapabileceği hem de yemek pişirip yiyebilecekleri alanlar yaptıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Yine servislerde özürlüler ve diğer hastalar için lavabo ve Banyolar yaptıklarını ifade eden Ünal, yapılan tüm işlerin ekip çalışmasıyla yapıldığını ve tek amacın hastaneye gelen hastanın daha ferah bir ortamda daha sağlıklı hizmet alarak hastaneden ayrılmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Hastanede ki tüm kapı ve pencerelerin de değiştirildiğini kaydeden Ünal, "Pencerelerimizi Pimapen yaptık. Kapılarımızı sensorlu kapılarla değiştirdik. Hastanemizin Doğumhane ve Ameliyathane bölümlerini de onarımdan geçirdik. Bunların onarımı bitti. Özürlüler için servislerde lavabo ve banyo yaptık." dedi.

Hastanede 5 branş, 5 uzman ve 4 pratisyen doktorla günde yaklaşık 600 hastaya poliklinik hizmeti verdiklerine dikkat çeken Başhekim Dr. Cemalettin Ünal, "Şu anda Kadın doğum, Dahiliye, Çocuk cerrahı, Diş ve Genel Cerrah bölümleri olmak üzere 5 ayrı branşta hizmet veriyoruz. Şu anda 5 uzman ve 4 pratisyen hekimimiz var. Hastalarımız sadece Güroymak ve köylerinden gelmiyor. Güroymak ve köylerinin yanı sıra Muş’un bazı ilçelerinden ve Mutki ilçesinden gelen hastalarımız da var. Gelen bütün hastalara en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Hastanemizde yeni hedefimiz Kadın doğum ve Genel Cerrah bölümleri için servis açmak. Bunun için de çalışma başlattık. İnşallah bir ay gibi kısa bir sürede bu servislerimizi de açarak hasta alabileceğiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

"HASTANEMİZE TAM DONANIMLI KAMERA SİSTEMİ KURDUK"

Hastanenin güvenlik seviyesini de en üst seviyeye çıkarmak için tam donanımlı kamera sistemi kurduklarını da anlatan Başhekim Ünal, kurulan sistem sayesinde Hastanenin 32 farklı noktasına konulan kameralar sayesinde hastanenin 24 saat izlendiğini belirtti.

Güvenlik kameraları dışında dışarıyı ve kör noktaları görebilen 2 ayrı mobese kamerası kurduklarına da değinen Ünal, bundan sonraki süreçte Güroymak’ta Hastaneye gelen hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz