Güroymak İ.Ö.O Voleybolda Il Birincisi Oldu

Bitlis’in Güroymak İlk Öğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol takımı, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor il...

Bitlis’in Güroymak İlk Öğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol takımı, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen turnuvada il birincisi oldu.

Geçen yılda aynı başarıyı göstererek il birincisi olan Güroymak İlk Öğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol takımı bu yılda geleneği devam ettirerek bu yılında il birincisi olma başarısını gösterdi.

Turnuvayı birinci olarak tamamlayan Güroymak İlk Öğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol takımı bölge şampiyonasında Bitlis’i temsil edecek. Güroymaklı voleybolcu kızların yeni hedefi ise yıldız kızlar voleybol bölge şampiyonasını da birinci olarak tamamlamak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: