Gürpınar Belediyesi Selin Kapattığı Yolları Temizledi

- VAN'ın Gürpınar İlçesi'nde önceki gün etkili olan yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle ulaşıma kapanan yollar, Gürpınar Belediyesi ekiplerince temizlenerek  açıldı.  Gürpınar'da

- VAN'ın Gürpınar İlçesi'nde önceki gün etkili olan yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle ulaşıma kapanan yollar, Gürpınar Belediyesi ekiplerince temizlenerek açıldı.
Gürpınar'da iki gün önce belli aralıklarla etkili olan sağanak yağış Yolaşan, Yatağan, Savacık ve Ongün mahallerinde sele neden oldu. Yolaşan Mahallesi'nde dere yatağının taşması sonucu kapanan yol, Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışması sonucu temizlendi. Devlet Su İşleri’ne bağlı ekipler de su kanallında yaşanan tıkanmaları önlemek için çalışma yürüttü.
Yatağan Mahallesi'nde sel suları nedeniyle bir ahırda mahsur kalan küçükbaş hayvanlar, ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı. Selin yolu ulaşıma kapattığı Savacık Mahallesi'nde de yolda mahsur kalan vatandaşlar belediye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. İş makineleriyle yolda biriken sel sularını tahliye eden ekipler, kısa sürede yolu ulaşıma açtı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: