Gürpınar İlköğetim Okulu’nun Ziyareti

İlköğretim Haftası münasebeti ile Gürpınar İlköğretim Okulu Yöneticileri ile bir grup öğrenci Melikgazi Belediye Başkanı...

İlköğretim Haftası münasebeti ile Gürpınar İlköğretim Okulu Yöneticileri ile bir grup öğrenci Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 'ı makamında ziyaret ettiler.

Gürpınar İlköğretim Okulu Müdürü Şerafettin Atasoy, Sınıf Öğretmeni Pınar Beğendik ile 2 ve 5. sınıf öğrencilerinden oluşan grup Melikgazi Belediye Memduh Büyükkılıç 'a, Eğitim alanında örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin göstermiş olduğu hassasiyet ve gayretten dolayı teşekkür ettiler.

5. sınıf öğrencisi Ebru Aydoğdu, 5. sınıf öğrencisi Ali Dulha Bayer, 2. Sınıf öğrencisi Mustafa Nergiz ile 2. Sınıf öğrencisi Fatma Ulu’dan oluşan öğrenci gurubu okul kütüphaneleri için kitap desteği istediler.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin bu nezaket ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç ” Melikgazi Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Karacaoğlu Mahallesine 24 derslikli ve tam donanımlı olacak şekilde, İlköğretim okulu yaparak hizmete açtık. 20 derslikle okulu Gecekondu önleme bölgesinde hizmete sunduk. Ambar bölgesine bir anaokulu inşa ederek bu yıl hizmete açtık. Bunun yanında öğretmen odalarımızın yenilenmesi çalışması ile bu zamana kadar 100’ün üzerinde okulumuzun çevre düzenleme çalışmalarını hayata geçirdik. Her yıl olduğu gibi yine okul idarecileri tarafından belirlenen öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. Kısacası biz geleceğimizi önemsiyor, en önemli yatırımın eğitime ve öğrenciye olmasını belirtmek istiyorum. Bu vesile ile de bütün öğretmen ve öğrencilerimize 2012-2013 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum ” dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç daha sonra, ziyarette bulunan öğrencilere birer kol saati ile kırtasiye, okul çantası ve okuma kitapları hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: