Gürpınar sahil merdivenleri aydınlatıldı

Aydınlatılması tamamlanan sahil merdivenleri neticesinde, Gürpınar sahili bütün güzellikleriyle halkın hizmetine sunuldu.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin eksikliklerini bir bir tamamlayarak, Beylikdüzü halkına daha rahat ve sorunsuz bir yaşam sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Elektrik ve Aydınlatma Büro Ekipleri, Beylikdüzü’ndeki yaşanan aksaklıkları gidermek amacıyla çalışmalarını hızla sürdürüyor. Ekipler bu defa, Gürpınar Mahallesi sahil kıyı şeridinde ve piknik alanında yaptığı aydınlatma çalışmaları ile bölgeyi daha güvenlikli bir hale getirirken, daha şık bir görünüme de kavuşturuyor.

Reklam
Reklam

Son olarak aydınlatılması tamamlanan sahil merdivenleri neticesinde, Gürpınar sahili bütün güzellikleriyle halkın hizmetine sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz