Gürsel Tekin Açlık Grevindeki Esnafı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Adana'da tescil belgeleri verilmediğini ileri sürerek 5 gün önce...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Adana'da tescil belgeleri verilmediğini ileri sürerek 5 gün önce açlık grevine başlayan hal esnafını ziyaret ederek sorunların çözümü için mücadele edeceklerini söyledi.

Tekin, aşure günü etkinliklerine katılmak için geldiği Adana'da Büyükşehir Belediyesi tarafından tescil belgelerinin verilmediği için belediye yanındaki Abidin Dino Parkı'nda açlık grevini başlayan hal esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Açlık grevindeki hal esnafıyla bir süre sohbet eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, esnafın son çıkan büyükşehir yasasından dolayı bu hale geldiğini, bunu hiçbir vicdanın kabul etmeyeceğini söyledi. Tekin, hal esnafına olayın çözüme kavuşması için mücadele edeceklerini de kaydetti.

Reklam
Reklam

Tekin hal esnafının yanında olan aileleri de ziyaret ettiği sırada bir kişinin belediye başkanının tuvaletleri de kapattığını söylemesi üzerine, "Başkan bunu yaparak çok ayıp etmiştir. Böyle bir şey kabul edilemez" dedi.

Tekin bir süre hal esnafıyla sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: