Gürsel Tekin’i Yalnız Bırakmadılar

Yücel Ceylan ile Soner Yıldırım, Gürsel Tekin’i Acı Gününde Yalnız Bırakmadılar.

Gürsel Tekin, annesini son yolculuğuna uğurlanırken cenazeye Mersin’den katılan Soner Yıldırım ile Yücel Ceylan Gürsel Tekin’i yalnız bırakmadılar.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in annesi Heyrat Tekin son yolculuğuna uğurlanırken Mersin’den Yücel Ceylan ve Soner Yıldırım, Tekin'i yalnız bırakmadılar.

İstanbul SSK Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 89 yaşındaki Tekin, hayatını kaybetti. Bugün Heyrat Tekin'in son yolculuğuna uğurlamak için Şakirin Camii'nde yaklaşık bin kişi toplandı. Gürsel Tekin, namaz öncesi taziyeleri kabul ederken CHP’li Soner Yıldırım ile Yücel Ceylan, cenazeye Mersin’den katıldılar.

Reklam
Reklam

Heyrat Tekin'in cenazesi, kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda eşinin yanına defnedildi.

Yücel Ceylan ve Soner Yıldırım cenaze töreninin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e başsağlığı ve taziye ziyaretinde bulunarak Tekin Ailesi’ne taziyelerini bildirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz