Gürsoy’dan Yeni Yönetime Ziyaret

Eski Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy, 26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Ticaret Borsası seçimini...

Eski Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy, 26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Ticaret Borsası seçimini kazanarak başkan seçilen Ziver Kahraman ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ordu Ticaret Odası Başkanı Ziver Kahraman, Nejdet Gürsoy’un kendilerinin öğretmeni olduğunu söyledi.

Kahraman yaptığı konuşmada, “Necdet Gürsoy’un görev süresinde ki çalışmaları ortadadır. Biz onun bilgi birikiminden faydalanmak istiyoruz ve kendisinin bilge bir insan olduğu kanaatindeyiz” diyerek kendisine bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Necdet Gürsoy da Ziver Kahraman’ın kendisi için sahip olduğu düşüncelere teşekkür ederek, “Koltuğa genç arkadaşların geçmesi gayet normaldir ve bu bizlerin hoşuna gitmektedir. Benim burada bugün bulunma nedenim ise bir ağabey olarak kendilerinin yanında bulunduğumu hissettirmektir” açıklamalarında bulunarak kendisine ihtiyaç duyulduğu anda yardım etmeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Başkan Kahraman, eski Başkan Gürsoy’a Ordu Ticaret Borsası’na sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: