Gürsu’da 160 adet TOKİ konutu yapılacak

Bursa'nın Gürsu ilçe sınırları içinde 160 adet 1+1 sosyal konut yapılacak.Vali Yardımcısı Mustafa Güney tarafından...

Bursa'nın Gürsu ilçe sınırları içinde 160 adet 1+1 sosyal konut yapılacak.

Vali Yardımcısı Mustafa Güney tarafından yapılan açıklamada, “Gürsu ilçe sınırları içinde TOKİ işbirliğinde yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında toplam 160 adet 1+1 sosyal konut yapılacak.” denildi. Konutların, maliyet tutarları üzerinden uygun ödeme koşulları ile taksitli olarak satışa sunulacağını belirten Mustafa Güney, “Söz konusu konutlar için Bursa Büyükşehir mücavir alan sınırları içinde kalan Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, Mudanya, Gürsu ve Kestel ilçe sınırları içinde en az 3 yıldır ikamet eden ve başvuru duyurusunda belirtilen şartları taşıyan vatandaşlarımız başvurularını şahsen 2 Nisan- 6 Mayıs tarihleri arasında yapabilecekler.” dedi.

Reklam
Reklam

Başvuruların, başvuru formu ve gerekli belgelerle birlikte İl Özel İdare binasındaki Bursa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yapılabileceği belirtildi. Ayrıca en az yüzde 50 özürlü olduğuna dair sağlık heyet raporu veya özürlü kimlik kartı bulunan özürlü vatandaşların da başvurabileceği kaydedilerek, yüzde 10 kontenjan ayrılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: