Guti, 15 bin kişi önünde imzayı attı

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Guti kendisini 2 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan imzayı attı.

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Guti kendisini 2 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan imzayı attı.

İspanyol yıldız Guti Hernandez Beşiktaş İnönü Stadı'nda yapılan imza töreni ile 15 bin siyah-beyazlı taraftarın önünde resmen Beşiktaşlı oldu.

[

Haberin videosu için tıklayın](http://video.mynet.com/habervideo/Guti-imzayi-atti/640233/)

[

İmza töreninden muhteşem görüntüler (Foto-Galeri)](http://aktuel.mynet.com/galeri/gunun-fotograflari/guti-15-bin-kisi-onunde-imzayi-atti-guti-15-bin-kisi-onunde-imzayi-atti/6307/163664/)

Reklam
Reklam

Guti için yapılan imza töreninde Başkan Yıldırım Demirören şunları söyledi: "Bugün Beşiktaş'ın günüdür. Bir çok hedefimiz var. Hedef Türkiye'de şampiyonluk ve UEFA Kupası. Bundan sonraki en büyük iş taraftarımıza düşüyor. Guti takımımıza hayırlı olsun.."

İspanyol oyuncu ise taraftarlara seslenerek şunları söyledi: "Benim için bu formayı giymek çok büyük mutluluk. Bugün burada olduğum için çok mutluyum. Böyle bir taraftarın önünde oynamak benim için çok gurur verici bir durum. Başkanımıza ve ikinci başkanımıza şükranlarımı iletiyorum. Burada olduğumdan çok mutluyum. Sizlerle beraber şampiyonluklar kazananacağız."

iNÖNÜ'DE YAŞANANLAR

- Sahaya ilk olarak başkan Yıldırım Demirören çıktı. Şehit askerlerimiz için saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu..
- Beşiktaş İnönü Stadı'nda 15 bin taraftar var. Quaresma'nın imza törenine 21 bin 320 taraftar gelmişti.

Reklam
Reklam