Guti bitti sırada...

Guti'yi karşılayan Siyah-Beyazlı taraftarlar bu tezahüratı yapıp teknik direktör Bernd Schuster'in golcü isteğine tercüman oldu.

Guti'yi karşılayan Siyah-Beyazlı taraftarlar bu tezahüratı yapıp teknik direktör Bernd Schuster'in golcü isteğine tercüman oldu.

[**İŞTE YENİ GUTİ FORMALARI!

**](http://spor.mynet.com/haber/iste-guti-formalari/25832)

[**İŞTE KARTAL'IN YENGESİ! (GALERİ)

**](http://spor.mynet.com/haber/iste-kartalin-yengesi/25831)

[**DÜNYA KARTAL'I KONUŞUYOR!

Reklam
Reklam

**](http://spor.mynet.com/haber/dunya-kartali-konusuyor/25828)

Kartal dünyaca ünlü yıldızlardan birine daha kavuştu ama taraftarın gözü doymadı! Geçen sezon Yeter Yıldırım Demirören diye tezahürat yapan Beşiktaş taraftarı transfer sürecinde bunu Yetmeze çevirdi.

Guti'nin gelişi sırasında hep bir ağızdan Yetmez Yıldırım Demirören yetmez diye bağıran taraftarlar bir anlamda teknik direktör Bernd Schuster'in talebine tercüman oldu. Quaresma'nın ardından Guti'ye dekavuşan Alman teknik adamın şimdi tek bir dileği kaldı. O da: Forvet.

Schuster, yönetimden çok kaliteli bir golcü alınmasını istemişti. Her ne kadar Kartal şu anda yabancı cennetine dönse de başkan Yıldırım Demirören'in iki yıldız kadar olmasa bile ses getirecek bir forvet oyuncusu daha alarak transfere son noktayı koyacağı öğrenildi. Ancak alınacak golcü konusunda Siyah-Beyazlılar ser verip sır vermemeye özen gösteriyor.

habertürk