Güvel'den CHP Kadın kollarına ziyaret

Hulusi Güvel, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23. Dönem Adana Milletvekili Hulusi Güvel, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. CHP'li kadınların çalışmalarını takdir ettiğini kaydeden Güvel, "Erkeklerin de sizler kadar çalışması gerekiyor" dedi. Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Güvel, insanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi için Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Mevcut iktidarın halkı umursamaz bir tavır takındığını, iç ve dış politikada kavgacı bir tutum sergilediğini ifade eden Güvel, "Gençlerimiz işsiz ve umutsuz. Komşu ülkelerle kavga halindeyiz. AKP, tek başına iktidar ancak ülke her alanda sürekli kötüye gidiyor. Tam bir tüketim toplumu haline geldik. Küçük esnaf yok denecek kadar azaldı" dedi.

Reklam
Reklam

"KADINLAR TAKDİR EDİLECEKTİR"

Yerel yönetimlerde Adana'ya mutlaka sosyal demokrat eli değmesi gerektiğini ifade eden Güvel, "Kadınlarımızın bu yöndeki çalışmalarını takdirle izliyorum. Parti içerisinde bireyselliklere son vermeliyiz. Kadınlarımız gibi ülkenin geleceği, insan hakları, demokrasi kavramlarının içini doldurarak hareket etmek zorundayız. CHP'li kadınların bu yöndeki çalışmaları mutlaka takdir edilecektir" diye konuştu.

CHP'nin Türkiye'nin değiştirilip dönüştürülmesine izin vermeyeceğini dile getiren Güvel, şunları söyledi:

"Türkiye gibi Adana da hak etmediği bir noktada bulunuyor. Kentimiz sosyal, sportif, ekonomik ve kültürel alanda hep geriye gitti. Her alanda örnek bir kent olan Adana gelinen noktada adeta zavallıları oynuyor. CHP, Adana'da siyaseten güçlü olmak zorunda. Adana, bilinçli olarak geri bırakılıyor. Ülkeyi ve kentimizi CHP kadroları rahata ulaştıracaktır."

"KADINLARA TATİL YOK"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç ise CHP için gece gündüz çalıştıklarına vurgu yaptığı konuşmasında, "Sürekli koşturuyoruz. Arkadaşlarımız da yoğun bir çalışma temposunda hareket etmemiz gerektiğinin bilincinde. Belediyelerin CHP kadrolarınca yönetilmesi gerektiğini, bu nedenle yerel seçimlerin önemini çok iyi biliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Kadın Kolları olarak tatil yapmadan çalıştıklarını ifade eden Çinkılıç, şöyle konuştu:

"CHP'li kadınlar yerel seçimler için aylar öncesinden altyapı çalışmalarına başladı. Yaz boyunca ilçe ve beldelerimize ziyaretler gerçekleştirdik. CHP'nin misyonunu, amacını ve projelerini tüm kesimlere yaymaya devam ediyoruz. Ürdün, İran ya da Suudi Arabistanlı kadınlar gibi olmak istemiyoruz. Çocuklarımızın geleceğiyle ilgili kaygı duymak istemiyoruz. Türkiye'nin geleceğini yok etmeye çalışanlara engel olacağız. Ülkemizin çağdaş geleceğinde kadınların da bir izi olacaktır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: