Güven; "mhp’nin Adayı Behçet Saatcı’dır"

MHP Muğla İl Teşkilatı, 2014 yerel seçimleri sürecinde düzenlediği ilçe istişare toplantılarına devam ediyor.Geçtiğimiz hafta...

MHP Muğla İl Teşkilatı, 2014 yerel seçimleri sürecinde düzenlediği ilçe istişare toplantılarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Fethiye’de toplantı yapan MHP Muğla İl Yönetimi, bu haftada Köyceğiz ilçesinde partililerle buluştu. İl Başkanı Osman Güven ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıya, Beyobası Belediye Başkanı Besim Özbek, İlçe Başkanı Mehmet Madencioğlu, İlçe Yönetimi ve partililer katıldı. Toplantıda gündemdeki konular ile Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimleri konuşuldu.

Reklam
Reklam

Toplantıda bir açıklamada bulunan MHP İl Başkanı Osman Güven, “Ülkenin içinde bulunduğu durum belli. Akp iktidarının 11 yıldır yönettiği ülkenin durumu içler acısı. Dün Abdullah Öcalan’la görüşüyorsun diyenlere şerfsizlikle suçlayanlar, bugün artık bu eşkiya başı, bebek katili ile görüşebiliyorlar. Bunu İmralı’dan alıp daha lüks bir odada, kentte, yaşatmaya devam edeceklerdir. İç ve dış siyaset iflas etmiştir. Türkiye’nin hiç bir yerde doğru dürüst tutarlılığı kalmamıştır. Ekonomi berabat, kaç gündür Köyceğiz’de üretici ile beraberiz, narenciyelerin durumu belli, 30 kuruşa bile tarlasındaki ürünü satamadı üretici. Esnafın, çiftçinin, memurun durmu içler acısı. Bu nedenle geçmişte söylenen bir sözün gereği gibi, demokrasi yukarıdakilerin aşağıdakileri değil, aşağıdakilerin yukarıdakilerin haddini bildirmesidir. İnanıyorum ki 11 yıldır milletin haddini bildiren AKP’ye artık Türk milleti önümüzdeki seçimlerde kullanacağı oyla haddini bildirecek ve mevcut iktidarı sandığa gömecektir. Bu nedenle MHP olarak bugünden itibaren seçimlere hazır olduğumuzu ilan ediyoruz. İnşallah ilk yapılacak seçimlerde Muğla’da büyük şehri ve en az 6-7 ilçeyi almayı hedefliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Muğla genelinde köylere gezerek Büyükşehir’i anlattıklarını belirten Osman Güven, “Büyükşehrin getiri ve götürülerini tartışıyoruz, tabii şimdi AKP’li arkadaşlar köylere dolaşıp bu yasanın ne kadar iyi olduğunu anlatıyorlar ama yarın katılım payları, vergiler artacak. En ucra köydeki yaşayan bir vatandaş bile Muğla’nın merkezinde yaşıyor gibi katılım payı ödeyecek, vergi ödeyecek. Köyleri geziyoruz, geçen hafa Fethiye’deydik, bu hafta Köyceğiz’deyiz, bundan sonra da ilçelerimizin köylerini, adım atılmadık, konuşulmadık tek kişi kalmamak üzere dolaşacağız” dedi.

MHP’NİN ADAYI SAATCI OLMALIDIR

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için MHP’nin adayının Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın olduğunu belirten Osman MHP İl Başkanı, “Muğlada MHP tabanı ve il teşkilatının kesin tavrı şudur. Muğla’da MHP büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Behçet Saatcı olmalıdır. Bu sadece Osman Güven’in isteği değil, Partili partisiz herkesin isteğidir. Çünkü Belçet Saatcı marka olmuştur. Fethiye’yi bugün büyük bir köyden, modern bir kent haline getiren bu arkadaşımızı Büyükşehir Belediye Başkanı görmek bizlere onur ve şeref verecektir. Kesinleşmiş bir durum yok, önümzüdeki günlerde diğer partiler adaylarını açıkladığı süreçte bizde açıklayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

BASKILARA BOYUN EĞMEDİ

Geçmişte özellikle Ak Parti tarafından Behçet Saatcı’ya çok büyük baskıların yapıldığını belirten Osman Güven, “Sayın Başkanımıza Akp iktidara geldiğinden bu yana büyük bir baskı uygulamıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz, bu baskılara boyun eğmemiştir. Bundan sonra da eğmeyecektir. Eğer Behçet Saatcı aday olacaksa, MHP’nin adayı olacaktır, kesinlikle AKP’nin veya bir başka partinin değil” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: