Güven Tazeleyen Başkan Gezer: Aydın Halkına En İyi Hizmeti Sunmak Birinci Amacımızdır

Hafta sonu yapılan Olağan Genel Kurulda güven tazeleyen S.S 133 Nolu Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar...

Hafta sonu yapılan Olağan Genel Kurulda güven tazeleyen S.S 133 Nolu Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer, genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek kooperatife destek veren herkese müteşekkir olduğunu söyledi. Aydın halkına ve üyelere en iyi hizmeti sunmanın en temel amaçları olduğunu belirten Başkan Gezer, “Yeni yönetimde görev almayan eski yöneticilerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunmaktayız. Çalışmaları ve hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Açıklamasına “Üstlendiğimiz sorumluluğun ve yükün ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz” diye başlayan Aydın Şehir içi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer, “Camiamıza, bize güvenip bizi bu görevlere getiren arkadaşlarımıza, sorumlu olduğumuz yöneticilerimize ve Aydınlı hemşerilerimize karşı mahcup olmadan bu görevlerimizi layıkıyla yapacağımıza inancımız ve gayretimiz tamdır. Hedeflerimizle ve çalışma ilkelerimizle ilgili olarak kısaca bazı hususlara değinmek istiyoruz. Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri olarak toplam 20 güzergahta 160 araçla vermekte olduğumuz şehir içi toplu taşımacılık hizmetini en mükemmel şekilde yapmak ve halkımızın memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak birinci hedefimizdir. Bu hedefe ulaşabilmek için her kesimden gelebilecek şikayetleri, ihtiyaç ve talepleri, görüş ve önerileri değerlendirerek hizmet kalitemizi mükemmel hale getirmek gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

“SÜRÜCÜLERİMİZ YOLCULARA MİSAFİRİ GİBİ DAVRANMASI HİZMET ANLAYIŞIMIZ GEREĞİDİR”

Reklam
Reklam

Araçların otobüse dönüştürülmesi sonucunda özellikle sabahları mesai başlangıcında zaman zaman yaşanılan sıkıntıların tamamen çözüldüğünü ve yeni araçların daha rahat ve konforlu olduğunu kaydeden Zafer Gezer, “Bu çerçevede kamu hizmeti olarak gördüğümüz işimizde kamu yararına en iyi hizmeti verebilmenin yolunun her türlü çalışma kuralları ve iç kontrol mekanizmalarına ilaveten bilgi ve eğitim yönüyle yetişmiş olan çalışanlarımızla, sürücülerimizle sağlanabileceğinin bilincindeyiz. Sürücülerimizin ve çalışanlarımızın yolcularımızla çok iyi diyalog kurabilmesi, misafirlerimize gösterdiğimiz ilgi ve samimiyetin yolcularımıza gösterilmesi yerleştirmek istediğimiz hizmet anlayışının gereğidir. Aydın ilimizde en iyi hizmeti üretebilmenin, hizmet kalitesini sürekli artırabilmenin mücadelesini sürdüreceğiz. Bu konuda en büyük destekçimiz olan başta Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu olmak üzere Oda Başkanımız Sayın Semih Özmeriç’e, Sivil Toplum Örgütlerine ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunmaktayız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: