Güvenli Çocuk Parklarına Bir Yenisi Daha Ekleniyor

Ticaret Odası ve Halk Eğitim Merkezi arasında bulunan çocuk parkının etrafı duvarla çevriliyor.Daha önce çeşitli...

Ticaret Odası ve Halk Eğitim Merkezi arasında bulunan çocuk parkının etrafı duvarla çevriliyor.

Daha önce çeşitli bölgelerde yer alan çocuk parklarının etrafını, çocukların daha güvenli zaman geçirmeleri maksadıyla taş duvarlarla ördüren Bayburt Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi arkasında bulunan parkta da bu uygulamayı devreye soktu.

Özellikle yaz aylarında düğünler dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi’ne gelen davetliler çocuklarıyla eğlenceli vakit geçirebilecekleri mekân arayışı içerisindeydi. Bayburt Belediyesi de merkezin arkasına yaptığı çocuk parkıyla bu arayışa son verdi.

Reklam
Reklam

Park yapımından sonra çocukların can güvenliğini de dikkate alan belediye, çocuk parkının Sıtkı Özer Caddesi’ne bakan kısmını taş duvarla ördürerek gelişebilecek olumsuz olayların önlemini almış oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: