Güvenlik Görevlisinin Para Için Öldürüldüğü Iddia Ediliyor

Gaziantep’te deterjan imalathanesinde çalışan bir güvenlik görevlisi, bıçaklanarak öldürüldü. Zanlı ya da zanlıların güvenlik görevlisini...

Gaziantep’te deterjan imalathanesinde çalışan bir güvenlik görevlisi, bıçaklanarak öldürüldü. Zanlı ya da zanlıların güvenlik görevlisini öldürüp kasayı çaldıkları iddia ediliyor.

Olay, Aydınlar Mahallesi’nde meydana geldi. Buradaki bir deterjan imalathanesinde çalışan güvenlik görevlisi Yunus Tiryaki’nin kanlar içerisindeki cesedi iş yerinde çalışan diğer arkadaşları tarafından bulundu. Olayın ardından polise haber verilirken, ekipler Tiryaki’nin bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. İmalathaneye ait para kasasının da çalındığı öğrenilirken, olayı gerçekleştirenlerin para için cinayeti işlediği iddiası üzerinde duruluyor.
Tiryaki’nin cesedi olayın ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polisin, olayın şüphelilerine yönelik arama çalışmaları sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: