Güvenlik Kamerası Kurdukları İş Yerini Soydular

Konya’da hırsızların girmemesi için güvenlik kamerası kurduran bir kişinin evi iş yeri soyuldu. Polis yaptığı...

Konya’da hırsızların girmemesi için güvenlik kamerası kurduran bir kişinin evi iş yeri soyuldu. Polis yaptığı çalışmada şifreyle alarmın kesilmesinden yola çıkarak hırsızların güvenlik kamerası kuran şirketin sahibi ve çalışanı olduğunu tespit ederek zanlıları yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Altınkalem Sokak’ta bulunan Ömer Faruk Demir’e ait tekstil firması ile evinde hırsızlık olayları meydana geldi. Ev ve iş yerinden 4 adet bilgisayar, 2 adet güvenlik kamerası kayıt cihazı, 2 adet televizyon, saat ve mont çalındığını belirleyen polis, iş yerine giren hırsızların alarm sistemini şifreyle kapattığını fark etti. Çalışma yapan polis ekipleri, iş yerine de anahtarla girildiğini tespit edince, iş yerine güvenlik kamerası yerleştirmesi için güvenlik şirketine anahtar verildiği öğrenince harekete geçti. Güvenlik şirketinin sahibi Hüseyin A. (19) ile çalışanı Hüseyin G. (20) polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadesinde alacakları olduğu için iş yerini gece vakti soyduklarını itiraf etti. Şüphelilerin çaldığı malzemelere polis tarafından el konuldu. Şüphelilerin güvenlik kamerasına yansıyan kendi görüntü kayıtlarını sildikleri öğrenildi.

Reklam
Reklam

İki şüpheli Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: