Güzel Aşk Sözleri İlişkiyi Canlı Tutar mı?

İlişkiye başlamak kolay değildir. İnsan kalbine dokunanı bulup, karşılıklı duygu alışverişinde bulunacağı bir insanla aynı yolda yürümeye başlar. Zaman geçtikte ve birbirini tanıdıkça ilk günkü heyecanlar kaybedilir &cced

Güzel Aşk Sözleri İlişkiyi Canlı Tutar mı?

İlişkiye başlamak kolay değildir. İnsan kalbine dokunanı bulup, karşılıklı duygu alışverişinde bulunacağı bir insanla aynı yolda yürümeye başlar. Zaman geçtikte ve birbirini tanıdıkça ilk günkü heyecanlar kaybedilir çoğunlukla. Oysa ki bu ilişkiyi canlı tutabilmek her iki tarafın da elindedir. Yeter ki istensin.
Bunu başarabilmek için en etkili ve en basit yol kelimelerden geçer aslında. Bir insana ne söylediğinizden ziyade nasıl söylediğiniz çok önemlidir. “Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır” diye boşa denmemiştir. Aşkta da durum bundan farklı değildir. Aşık olduğunuz insanın kulağına güzel sevgi sözcükleri söylemek, cebine, çantasına ya da görebileceği bir yere güzel notlar yazmak çok küçük ve kolay hareketlerdir.
Oysa yarattığı etki, tahminlerimizden çok daha büyük olacaktır. Güne güzel sözlerle, güzel notlarla başlamak domino taşı etkisi yapacak ve her şey birbirini tetikleyecek. Tatsız olayları çözmek için bile enerji daha yüksek olacaktır. Kolay kolay hiçbir şey morali bozamayacaktır. Böyle hissettiren partnerin yanında olabilmek için sabırsızlanacaktır. Yanında mutlu ve huzurlu olunan kişi ile ilişki çok güzel olacaktır. Zaman geçmiş bile olsa, her geçen zaman lehte işleyecektir.
Zaman insanların birbirini tanıması için avantaj sağlar. Her ayrıntıyı partneri mutlu etmek üzere de kullanmak mümkündür.
Güzel aşk sözleri söylemek ya da yazmak çok kısa zamanımızı alacak ama vereceği mutluluk hem çok büyük hem de uzun süreli olacaktır. Bu davranış partnerimizi düşündüğümüzü gösterecek, emek verdiğimizin kanıtı olacaktır. İnsan bu kadarcık emekten kaçınmamalıdır. Eğer kendimizi ve eşimizi ya da sevgilimizi seviyorsak bu kadarcık emeği kesinlikle çok görmemek gerekir. Bu tavır doğru birliktelik için atılmış adımdır.
Sözün özü; güzel aşk sözleri ilişkiyi canlı tutmak için çok yararlıdır.

Reklam
Reklam