Güzel Köylü 39. bölümde Kamuran intikam peşinde

Cemal ve Gül'ün evliliği Güzel Köylü son bölümde duyulmaya başladı. Cemal'e haksızlık ettiklerini düşünen Hüsnü ve Dudu, yeni evli çifti affetti. Öte yandan Kamuran, Kaan tarafından istendiğini zannettiği gece olanlar yüzünden intikam planları yaptı.

Star ekranlarının sevilen dizilerinden Güzel Köylü 39. bölümüyle 18 Mart Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam etti. Samimi anlatımı ve konusuyla izleyicinin beğenisini alan dizide bu hafta da heyecanlı gelişmeler birbirini kovaladı. İzleyici yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Merakla beklenen Gül ve Cemal'in evlilik sırrı sır olmaktan çıktı. Öte yandan Kamuran, intikam planları yapmaya başladı.

GÜZEL KÖYLÜ 39. BÖLÜM ÖZETİ

Cemal ve Gül evliliklerini herkesten saklamaya devam ettiler ancak Cemal'in babası Hüsnü, Cemal ve Gül'ün arasındaki ilişkinin devam ettiğine dair şüphelenince konuyu Dudu'ya açtı. Dudu ve Hüsnü, Cemal ve Gül'e haksızlık ettikleri konusunda hem fikir oldular. Buna tanık olan Hilal durumu abisi Cemal'e açınca Cemal de babasına her şeyi itiraf etti ve gizlice evlendiklerini söyledi. Güzel Köylü son bölümde bunu duyan Hüsnü soluğu Sultanana'da aldı. Hüsnü rahattı, muhtar olacağına emin olduğundan Sultanana'nın tehditlerine boyun eğmedi. Sultanana haberi alınca Gül'ü evden kovdu.

KAMURAN'DAN İNTİKAM PLANI

Öte yandan Kamuran, Kaan tarafından istendiğini zannettiği gece olanlar yüzünden intikam planları yaptı ve Kemal'i zor durumda bıraktı. Kendi ördeğinin kesildiğini anlayan Sude ise Yusuf'ların evine gelerek olay çıkardı. Güzel Köylü 39. bölümde Sultanana'nın bu olaydan dolayı kendilerinden tarlaları alacağını düşünen Yusuf ve Ailesi hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştılar.