Güzel Köylü 51. bölümde büyük yenilgi

Güzel Köylü son bölümde izleyiciler, sürpriz gelişmelere şahit oldu. Güzel Köylü 49. bölümünde Cemal'in bir oğlu olduğu düşüncesi ile yıkılan Gül, bütün bunların Kaan'ın oyunu olduğunu öğrendi.

Merakla beklenen Güzel Köylü 51. bölümü izleyenleriyle buluştu. Çarşamba akşamlarına damga vuran, Güzelköy'de geçen maceraları kimi zaman komik kimi zamansa duygusal bir şekilde ortaya koyan dizinin bu bölümünde Gül, Cemal'in bir oğlu olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşadı ancak gerçekleri öğrenmesi, çok kısa sürdü. Sahildeki kafe savaşları ise devam etti. Başrollerini Gizem Karaca Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin paylaştığı Güzel Köylü son bölümü 10 Haziran Çarşamba akşamı ekrana geldi.

GÜZEL KÖYLÜ 51. BÖLÜM ÖZETİ

Güzel Köylü 51. bölümünde Gül, çocuğun babasının Cemal olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşadı. Cemal ise kimseyi dinlemeden, Gül'e bu çocuk meselesiyle ilgili düşüncelerini anlattı ve Kaan'dan şüphelendiğini söyledi. Gül ve Cemal bu olayın üzerine giderek Kaan'ı köşeye sıkıştırmanın yollarını aradı. Kamuran ise Kaan'la kesin olarak evlenmeye karar vermişti ve bu kararını Kaan'a açıkladı. Kaan'ın kafasında ise hala Gül vardı ve bu düşünce tehlikeli bir tutkuya dönüşmüştü. Güllerin Savaşı 51. bölümünde sahildeki kafe savaşları giderek artmaktaydı. Bünyamin yaptığı reklam kampanyasıyla sahildeki kafeyi doldurdu. Gül ve Cemal ise büyük bir yenilgiye uğramışlardı.