Güzel Sanatlar Bölümü Öğrencilerinden Başarı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Bölümü, son 10 yıl içerisinde düzenlenen ulusal resim yarışmalarında

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Bölümü, son 10 yıl içerisinde düzenlenen ulusal resim yarışmalarında birçok ödül ve sergileme kazandı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, 1939 yılında başlayan ve bu yıl 71'incisi düzenlenen Devlet Resim ve Heykel Sergisi'nde, bölüm öğrencilerinden Oğuz Kaleli ve Haşim Aslan sergiye katılmaya hak kazandığı ayrıca Kültür Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu diğer bir yarışma olan 12. Şefik Bursalı Resim Yarışması'nda ise Mahmut Özdemir, Fahri Ertürk, Haşim Aslan ve Oğuz Kaleli eserleriyle sergiye katılmaya hak kazandığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca, RH Art Magazine dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen "Yılın Genç Ressamı Yarışması"nda Türkiye genelinde üniversiteden mezun, lisansüstü ya da lisans öğrencisi olan genç ressamlar arasından finale kalan 20 kişiden 8'i Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Resim-iş Eğitimi Anabilim Dalı lisans ve yüksek lisans öğrencisi olup, oy kullanma işlemi 26 Ocak-23 Şubat 2013 Tarihleri arasında devam etmektedir.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: