Güzel Sanatlara Öğrenci Yetişiyor Projesinde Resim Sergisi

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde SODES kapsamında yürütülen ‘Güzel Sanatlara Öğrenci Yetişiyor’ projesi kapsamında resim sergisi açıldı.Gaziantep...

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde SODES kapsamında yürütülen ‘Güzel Sanatlara Öğrenci Yetişiyor’ projesi kapsamında resim sergisi açıldı.

Gaziantep Valiliği koordinesinde ve Kalkınma Bakanlığı’nın finansmanını yaptığı İslahiye Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün SODES’le işbirliği kapsamında düzenlediği resim sergisi törenle açıldı. Açılışından önce Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi gösteri yaptı. İslahiye Kültür Merkezi’nde açılan resim sergisi açılışını Kaymakam Osman Beyaz Yıldız ve beraberindeki heyet yaptı.

Reklam
Reklam

Proje koordinatörü Mehmet Polat, Boğaziçi Atatürk Lisesi ve Pınarbaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin 6 aylık bir çalışmaları sonucunun düzenlenen sergide 50 öğrencinin 100 eserinin sergilendiğini söyledi. Sergide, yağlı boya, pastel, kara kalem, ebru ve seramik çalışmaları sergilendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: