Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce'nin Evi Soyuldu

İzmir'de Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin evi soyuldu. Hırsızların 800 lira para, eşi Nilüfer İnce'nin...

İzmir'de Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin evi soyuldu. Hırsızların 800 lira para, eşi Nilüfer İnce'nin çantaları ve belediyeyle ilgili bazı evrakların bulunduğu çantaları çaldığı anlaşıldı.

Olay, saat 02.30 sıralarında 650 Sokak'taki villada meydana geldi. İnce çifti uyuduğu sırada kimliği belirsiz bir kişi, pencereyi zorlayarak eve girdi. Nilüfer İnce, ses duyması üzerine uyandı. Evde hırsız olduğunu fark ederek bağırınca şüpheli kaçtı. Polise haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler, çevredeki zeytinlik ve mezarlıkta geniş çaplı arama başlattı ve parmak izi incelemesi yaptı. Evde yapılan ilk incelemede 800 lira para, Nilüfer İnce ve kayınvalidesi Gönül Çamtepe'nin çantaları, belediyeyle ilgili evrakların da bulunduğu bir çantanın yerinde olmadığı anlaşıldı. Olayın şokunu yaşayan Başkan İnce, iki yıldır aralıksız çalışan alarm sisteminin geçen cumartesi günü arızalandığını söyledi. İnce, "Kimsenin başına gelmesini istemem. Güzelbahçe gibi güvenli bir ilçede bu tarz bir olayın yaşanması üzücü. Polis ekipleri, haber vermemiz üzerine çok kısa sürede buraya geldi ve araştırmaya başladı. Onlara da teşekkür ediyorum." dedi. Polisler, verilen eşkal doğrultusunda hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz